Temat postu: Mistrzostwa Polski - Stargard Szczeciński 14.08.2010
BLADE Administrator
Wysłany: Piątek, 16 Lipiec 2010 11:08
W dniu 14.08.2010 na stadionie lekkoatletycznym w Stargardzie Szczecińskim odbedą się MIstrzostwa Polski Strongman. Początek zawodów godzina 14.00.
Konkurencje na Mistrzostwa Polski
1.Spacer farmera 150 kg na czas 40 m
2.Yok 420kg na 20 m + kowadło 180 kg na 7 m
3.Belki 140kg na ilość powtórzeń
4.Ciągi na ilość powtórzeń 300 kg
5.Kule
6.Tir
Wkrótce więcej informacji.
_________________ MAXIMUS TEAM www.szczepanski.net.pl
Widze Cię Anonymous, Bądź Grzeczny!
Temat postu:
gebels
Strong Man
Wysłany: Piątek, 16 Lipiec 2010 11:35
Czyli cała 12 startuje w tych 6 konk. - zadnych eliminacji ? czesci finałowej?
Temat postu:
BLADE Administrator
Wysłany: Piątek, 16 Lipiec 2010 16:46
Też mnie to zdziwiło, ale na razie tylko tyle informacji otrzymałem od organizatora. Dlatego też napisałem, że wiecej informacji wkrótce...
Temat postu:
Technik Administrator
Wysłany: Wtorek, 20 Lipiec 2010 00:04
Cała 12 - stka z eliminacji startuje w Mistrzostwach Polski w Stargardzie Szczecińskim. Większość konkurencje będzie rozgrywana w parach. Tak bynajmniej jest na chwilę obecną i chcialbym aby nic się nie zmienilo ...
Fajnie fajnie, dobre konkurencje, a i na plakaciku się w końcu po raz pierwszy znalazłem
Temat postu:
vooodyn
"małomówny"
Wysłany: Środa, 21 Lipiec 2010 14:33
Ciekaw jestem Panowie, jak forma. Ostatnio troszkę mniej startów, więcej czasu na treningi, poprawianie niuansów, więc pewnie będzie się można spodziewać świetnych rezultatów, co dobrze rokuje przed eliminacjami oraz mistrzostwami Europy. Zyczę super formy i powodzenia dla wszystkich startujących.
_________________ www.strongmanpolska.info - serwis informacyjny w całości poświęcony dyscyplinie Strongman
Temat postu:
Kukaj
Zaawansowany
Wysłany: Środa, 21 Lipiec 2010 19:23
W takich zawodach bym chciał kiedyś brać udział -> tylko mieć szczęście
Temat postu:
masyw stały bywalec
Wysłany: Środa, 21 Lipiec 2010 19:33
przyszły sezon jest twój Kuki
_________________ Kowal
Temat postu:
jano
Strong Man
Wysłany: Środa, 21 Lipiec 2010 20:58
plakacik fajny a forma ojjj lepsza ciekaw jestem bączka szedł z mocą do przodu niesamowicie pozdro wszystkim
Temat postu:
BLADE Administrator
Wysłany: Czwartek, 29 Lipiec 2010 13:33
Ze względu na czas trwania imprezy, ilość startujących zawodników, oraz wymogi telewizyjne - nastapiła zmiana organizacyjna. Po trzeciej konkurencji odpada sześciu zawodników z najmniejszym dorobkiem punktowym. Ostatnie trzy konkurencje rozegrane zostaną pomiedzy pierwszą szóstką z której wyłoniony zostanie Mistrz Polski 2010.
_________________ www.strongmanpolska.info - serwis informacyjny w całości poświęcony dyscyplinie Strongman
Temat postu:
kruszyna23
Słuchacz
Wysłany: Piątek, 13 Sierpień 2010 18:55
siema mam pytanie chyba najbardziej bedzie zorientowany technik albo blade czy wiadomo coś o transmisji w tvn tych zawodów.
A ktoś chyba wspominał ze ma być na tvn cały puchar Harlem
Temat postu:
Kukaj
Zaawansowany
Wysłany: Piątek, 13 Sierpień 2010 19:06
.08.2010.r. - Toruń
ELIMINACJE DO MISTRZOSTW ŚWIATA Z TV TVN STADION APATORA.
Wystąpi dwóch lub trzech polaków którzy uzyskają najlepsze wyniki w miesiącu maju,czerwcu i lipcu w zawodach zorganizowanych przez Piotra Kwiatkowskiego i Agencję Harlem
14.08.2010.r. - Stargard Szczeciński
MISTRZOSTWA POLSKI STRONGMAN Z TV TVN - STADION LEKKOATLETYCZNY.
Wystąpi 12 zawodników 3 najlepszych tydzień później wystąpi na M EUROPY
21.08.2010
MISTRZOSTWA EUROPY STRONGMAN Z TV TVN - WRZEŚNIA PŁYTA RYNKU GŁÓWNEGO-8 zawodników
Swój udział w zawodach potwierdził Zydrunas Savickas.