dla publiczności wyciskanie hantla 95 kg 1powt= 100 pln.
Gabryś, czy przypadkiem nie zrobiłeś błędu ogłaszając to na forum Może kilku gości przyjechać i co zrobisz wtedy ...
uwazajcie na Pudziana, jest pazerny na kase.podobno juz zacząl trenowac hantla.zamierza zainkasowac conajmniej 1000zł
Temat postu:
mandaryn
Strong Man
Wysłany: Wtorek, 15 Czerwiec 2010 10:11
nazwę to celowym chwytem marketingowym ...
Temat postu:
Xfifi
"małomówny"
Wysłany: Wtorek, 15 Czerwiec 2010 11:28
95 kg ...
Jest w Polsce 10 zawodników , którzy są w stanie wykonać więcej niż jedno powtórzenie ??
Temat postu:
gebels
Strong Man
Wysłany: Wtorek, 15 Czerwiec 2010 13:16
Z 5 moze by sie znalazło ale 10 - wątpie
Temat postu:
gbur
Uwaga ciężki przypadek !
Wysłany: Wtorek, 15 Czerwiec 2010 14:18
gebels napisał:
Z 5 moze by sie znalazło ale 10 - wątpie
troszke nie ma sensu w tym.w Polsce jest moze 5 zawodnikow ktorzy podniosą raz ten ciezar, a robicie konkurs dla publicznosci gdzie 1powt = 100zł
równie dobrze mozna zrobic 200kg = 100 000 zł heh.
niech ktos powie, ze nie mam racji....
Temat postu:
mandaryn
Strong Man
Wysłany: Wtorek, 15 Czerwiec 2010 16:01
Gbur ty masz słabe mniemanie o chłopakach, kilka lat temu robiłem podobna konkurencję tyle , że na ciężaże 70 kg (którego nikt wówczas nie podnosił w kraju) i wpadł chłopak, który machnoł tym jak trzeba nad głowę ku osłupieniu zawodników i widzów.
Temat postu:
Xfifi
"małomówny"
Wysłany: Wtorek, 15 Czerwiec 2010 20:38
mandaryn napisał:
Gbur ty masz słabe mniemanie o chłopakach (...)
Wychodzi na to, że nie tylko Gbur.
Poza Pudzianowskim, Radzikowskim, być może Szczepańskim nie widzę zawodników, którzy machnęli by min. 2 razy. Może Baron, Kobylarz, Kułaga, a może nie (nie znam wyników z Bytomia).
No ale pogdybajmy, kto jeszcze ??
Temat postu:
mandaryn
Strong Man
Wysłany: Wtorek, 15 Czerwiec 2010 22:02
a ja znam chłopaków, którzy machaja nim trzy razy bez zbytniego grymasu na twarzy więc nie wciskajcie mi głodnych kawałków, chyba ze was to kreci to wymyślę jeszcze kilka "konkurencji dla publiczności"
Temat postu:
mandaryn
Strong Man
Wysłany: Poniedziałek, 21 Czerwiec 2010 22:25
robocza wersja plakatu :
Temat postu:
gebels
Strong Man
Wysłany: Wtorek, 22 Czerwiec 2010 10:31
NIc nie widac
Temat postu:
szczypior
Strong Man
Wysłany: Wtorek, 22 Czerwiec 2010 10:48
Xfifi - w sobotę na zawodach na Ukrainie zrobiłem 7 powtórzeń takim hantelkiem i to nie był max na co mnie stać. No ale jak widać dla nie których liczą się tylko zawodnicy starego TVN..
Temat postu:
gebels
Strong Man
Wysłany: Wtorek, 22 Czerwiec 2010 12:43
Jak seba zrobil 7 to JA nie zrobie ?????
Poza tym wymieniłes Pudziana który w Malborku zrobil mniej powtórzeń niż ja i Sebastian i jak sie nie myle to i Gabrys byl od niego lepszy.