Dziwne to jest mówiąc szczerze. Chłopaki ciężko trenują cały rok (Baron, Kobylarz), robią dobrą formę i startują raptem w paru zawodach w roku odpuszczając docelową okazję do powalczenia z najlepszymi. Gdzie tutaj sens?
Ty cfaniaczku a reszta zawodników to już bez powodzenia !!! Poczekaj jak Ci tyłek przetrzepie w Kcyni !!!
Temat postu:
marcinuch
Strong Man
Wysłany: Piątek, 28 Sierpień 2009 22:47
Ahh Mandarynka jeszcze no wiesz troche zamilkłes na forum u nas i myślałem, że sobie poszedłes... Tobie też Powodzenia i Powodzenia wszystkim, Których znam o
Temat postu:
Technik Administrator
Wysłany: Piątek, 28 Sierpień 2009 22:59
Jutro rano startujemy o 8.45 żeby spokojnie dojechać. Tak więc na miejscu będę życzył wszystkim powodzenia. Ach, emocje się już udzielają Ależ tam będzie się działo
Duża ekipa z Bydgoszczy jedzie kibicować Robertowi i Arturowi
Sie wie, Technik . Żebym tylko nie zaspał na 8.45 .
Powodzenia dla wszystkich zawodników, dla tych co u nas są i piszą, jak i dla tych, kórzy tylko zaglądają . A i na miejscu, podobnie jak Technik, będę im życzył udanego startu.
Robert wszytkich.
_________________ MAXIMUS TEAM www.szczepanski.net.pl
Widze Cię Anonymous, Bądź Grzeczny!
Temat postu:
darkdragon
Słuchacz
Wysłany: Piątek, 28 Sierpień 2009 23:50
Powodzenia wszystkim i przede wszystkim mocy Ja mam nadzieję ze te zawody odbędą się na na prawdę wysokim poziomie bez zbędnych kalkulacji.
MOC Z WAMI
Ktoś będzie nagrywał te zawody
Temat postu:
Kobisz
Trener
Wysłany: Sobota, 29 Sierpień 2009 01:41
Są już główni faworyci
Temat postu:
Technik Administrator
Wysłany: Sobota, 29 Sierpień 2009 08:30
... a doszło już może do spotkania gdzieś w hotelowych korytarzach ...